Activiteiten voor ouders

Kerstmarkt

Op donderdagavond 22 december vanaf 17.00 uur organiseren we een grote Kerstmarkt op en rondom het terrein van het Maerlant. Veel te zien, veel te nuttigen. U bent hiervoor van harte uitgenodigd, maar vanzelfsprekend volgt t.z.t. een officiële uitnodiging. N.B Op vrijdag 23 december hebben de leerlingen een lesvrije dag, op die dag start voor hen dus de kerstvakantie. Een extra reden om op donderdagavond aanwezig te zijn.
22 december 2016 | Foto's

College Tour

We zijn trots dat Alexander Pechtold vlak voor de verkiezingen een avond wil delen met ons. In de setting van het gelijknamige programma 'College Tour' zal rector Remco Vogel, met vragen vanuit het publiek, het gesprek aangaan met de lijsttrekker van politieke partij D66.
14 februari | Foto's (door fotograaf en oud-leerling Misha Meijers)

Culturele Avond

Op donderdagavond 23 februari vindt de jubileumeditie van de Culturele Avond plaats. Een avond die u niet mag missen, vraag het de ouders die er vorig jaar bij waren.
23 februari 2017 | Foto's

Lustrumreünie

Voor oud-leerlingen – Op zaterdag 8 april vindt dé reünie die hoort bij een 100-jarig bestaan plaats voor oud-leerlingen. Veel ouders zijn oud-leerling van onze school. Voor de meeste informatie kunt u zich aanmelden op de facebookpagina van Maerlant-Lyceum Reünisten.
8 april 2017 | Meer informatie | Foto's

Theateravonden

De week van 18 tot en met 21 april is de officiële jubileumweek. Er worden in deze week geen gewone lessen gegeven, leerlingen zijn op dinsdag en woensdag theatermakers waarbij de school wordt omgebouwd tot één groot festivalterrein.

Op dinsdagavond 18 en woensdagavond 19 april ontvangen de leerlingen u in de avond!
18 en 19 april 2017 | Foto's

Middag voor ouders

Op zaterdag 10 juni wordt er een middag speciaal voor ouders georganiseerd. De activiteit van die middag is bedacht in samenwerking met de ouderraad en wordt ingevuld door docenten van de school. De middag start om 16.00 uur en wordt afgesloten met een borrel tot ongeveer 19.00 uur.

Over de verdere invulling van deze middag willen we op dit moment nog niets loslaten, maar dat het bijzonder wordt is nu al een zekerheid. Houd de agenda dus vrij!
10 juni 2017 | Foto's
Activiteiten voor ouders