Kerstweek

Christmas Ball

Voor leerlingen - Jingle Bells, Jingle Bells, Jingle all the way! Trek het nette pak maar vast uit de mottenballen. Ook tijdens het lustrum gaan we traditiegetrouw voor het Gala naar de Grote Kerk. Dit keer met hoofdletter G. Om het nog even iets Groter te maken.
16 december 2016 | Foto's

Winter Wonder Maerlant

Voor iedereen - Op de donderdag voorafgaand aan Kerst, verandert het Maerlant in een wonderlijke school vol lichtjes, lekkers en bijzondere optredens. Dit keer pakken we ook uit in de tuin! Denk aan warmte van knisperend hout, chocomel met slagroom en natuurlijk aan de foutste kersttrui ooit!
22 december 2016 | Foto's

Kweekvijvers en brugklastalentenjacht

Voor leerlingen - Zoals ieder jaar zoeken we in de week voor kerst ook dit jaar weer naar podiumtalent op het Maerlant. Dus kun jij zingen, dansen, bespeel je een instrument, doe je aan acrobatiek of goochel je? Treed dan op tijdens de kweekvijver of talentenjacht.
20 december 2016 6e en 7e uur Kweekvijver bovenbouw | Foto's
21 december 2016 6e en 7e uur Kweekvijver klas 2 en 3 | Foto's
21 december 2016 19.30-22.30 uur Brugklastalentenjacht | Foto's

Wetenschapsquiz

Voor leerlingen - Brugklassers en eindexamenleerlingen spelen de Nationale Wetenschapsquiz. Pittige vragen over natuurwetenschappelijke onderwerpen worden in groepjes door de leerlingen thuis en op school voorbereid, waarbij alle hulp van ouders, ooms, tantes, buurvrouwen en internet ingezet mag worden. De klassen die de jury weten te overtuigen winnen.
22 december 4e en 5e uur Brugklassen | Foto's
22 december 6e en 7e uur Examenklassen | Foto's