Lustrumweek

SV Maerlant: The Battle for Gold

Voor leerlingen - Dé SV Maerlant is in het lustrumjaar slechts een paar dagen in competitie! Uitsluitend tijdens het lustrum dus. Voor wie de SV Maerlant niet kent: de plek om de fanatiekste versie van jezelf naar boven te halen. Sportwedstrijden met het motto ‘Winnen is belangrijker dan meedoen’. Doe mee aan bekende sporten en spellen met een bijzonder karakter. We gaan voor goud!
18 & 19 april | Foto's

A Flight to Maerlant Paradise

Voor iedereen - In co-productie met NT Jong wordt de school twee dagen lang omgebouwd tot een creatief eiland waar de energie vanaf spat. Een totaalprogramma in het thema ‘Lord of the Flies’, waar voor alle leerlingen wat te ontdekken en beleven valt. In de avond zijn vrienden en familieleden welkom om op het festivalterrein á la Parade te genieten het spektakel dat door jullie ontworpen is.
18 & 19 april | Foto's

Glow Run

Voor leerlingen - Een run met een bizarre twist. En die ook nog eens in het donker van start gaat. De SV Maerlant organiseert een Glow-Run waar je wordt ondergespoten met neon-verf. De route van de run langs vloedlijn van het Scheveningse strand. Je snapt, dit zal met 1000 leerlingen een geweldig effect geven 5 kilometer lang. Hoe hard je loopt is niet zo belangrijk: hier is deelnemen wel belangrijker dan winnen!
20 april | Foto's

The First 100 Minutes

Voor leerlingen - Er wordt gesuggereerd dat een investering van 10.000 uur je tot expert kan maken in ….waar je goed in wilt worden. Die tijd is er natuurlijk niet tijdens het lustrum, maar wij zorgen voor de eerste 100 minuten. Wij maken een toffe selectie vanworkshops waaruit je kan kiezen. En als je niet kan kiezen? Dan heb je geluk! Alle leerlingen kunnen voor twee rondes gaan op deze dag.
20 april | Foto's

Maerlant Live

Een lustrum sluit je af met een knaller! Hoe kan je dit beter doen dan met een live-optreden van een bekende artiest in het Paard, dé poptempel van Den Haag. Wist je dat het Paard van Troje ook synoniem staat voor verrassing, net zoals in de gelijknamige Griekse mythe? Wij houden de artiest dus nog even als een verrassing.
21 april | Foto's
Lustrumweek