Toelating
Leerlingen met een schooladvies havo, havo/vwo of vwo kunnen zich aanmelden. Broertjes en zusjes van zittende leerlingen worden met voorrang geplaatst.

De school zal schooljaar 2018-2019 maximaal 168 leerlingen plaatsen: 84 in de brugklas gymnasium en 84 in de brugklas havo/vwo.

Bij over-aanmelding zal worden geloot, met inachtneming van de voorrangsregel voor broertjes en zusjes. Bij de loting wordt rekening gehouden met het uitgangspunt dat we maximaal 168 leerlingen plaatsen: 84 in de brugklas gymnasium en 84 in de brugklas havo/vwo. Als er een overaanmelding is in één van de categorieën gymnasium of havo/atheneum, wordt alleen in die groep geloot en wel zodanig dat maximaal 168 leerlingen worden geplaatst.
Aanmelding en toelating