Oud-leerlingen
Het Maerlant-Lyceum heeft een actieve oud-leerlingenvereniging. Bij de diploma-uitreiking ontvangen de schoolverlaters meer informatie. De reünisten hebben ook een facebookpagina.

In schooljaar 2016-2017 bestaat het Maerlant-Lyceum 100 jaar. Op zaterdag 8 april tussen 15 en 21 uur organiseert het Maerlant een grote reünie aan de Johannes Bilderstraat 11. Hèt moment om weer eens oud-klasgenoten te ontmoeten en herinneringen op te halen. Er zal gezorgd worden voor een ongedwongen setting met mogelijkheid tot dineren. Daarnaast is er een uitgebreid programma met lessen van (oud)docenten, optredens van oude schoolbands en uiteraard rondleidingen door het vernieuwde schoolgebouw.

Kaartjes voor de reünie zijn vanaf nu te koop. De organisatie houdt u op de hoogte van nieuws rondom de reünie door op belangrijke momenten een mailing versturen naar het e-mail adres dat u heeft opgegeven bij het aanschaffen van de kaarten.

Op de lustrumpagina op facebook is de voorbereiding van de lustrumreünie te volgen. Ook is er een vragenlijst voor oud-leerlingen.
Oud-leerlingen