Nieuws
In de afgelopen weken hebben enkele leerlingen uit 5 vwo meegedaan aan de voorronde van de Klassieke Olympiaden. Drie van hen zijn door hun goede score uitgenodigd voor de tweede ronde Latijn, te weten Fatima Rehman, Martin Lelarge en Max Halsema. Martin heeft zelfs twee uitnodigingen binnen: bij de voorrondes Grieks eindigde hij als zesde van Nederland, waardoor hij een grote kanshebber is voor eremetaal bij deze wedstrijd!

Het vervolg van beide olympiaden (met nog zo’n 55 leerlingen) vindt plaats in januari; als voorbereiding hierop storten de leerlingen zich onder begeleiding op een bepaald niet eenvoudig pensum in het Latijn of Grieks. We zijn blij met hun enthousiasme en wensen ze veel succes!