Informatie

Schoolgids 2018-2019 read more →

30 oktober 2018 - De nieuwe schoolgids is uit.

B&W Madurodam

Nieuw college van B&W Madurodam read more →

4 september 2018 - Er is een nieuw college van Burgemeester en Wethouders van Madurodam geïnstalleerd. Eleanne Verhaar is een van de nieuwe wethouders.

CAE

Alle CAE leerlingen geslaagd 

20 juli 2018 - Dit schooljaar hebben maar liefst 71 leerlingen deelgenomen aan het CAE examen. In het Pinksterweekend hebben de leerlingen in het Hilton hotel zitten zwoegen op de verschillende onderdelen van het examen. Net voor de vakantie kwam de uitslag: alle leerlingen hebben het examen gehaald, een ongekend mooi resultaat!

Ouders

Jaarverslag ouderraad read more →

29 mei 2018 - De ouderraad heeft haar jaarverslag over 2016-2017 uitgebracht.

Lustrum

Bestel het jubileumboek read more →

19 juni 2017 - Voor iedereen die meer wil weten over de historie van het Maerlant is dit een onmisbaar boek. Want is Mark Rutte wel de bekendste oud-leerling van de school of scoort een van de belangrijkste Europese denkers uit de twintigste eeuw hoger? En wie was de topdesigner die ’s nachts met een bos valse sleutels door de school dwaalde?

Informatie

B&W Madurodam

CAE

Ouders

Lustrum

Schoolgids

De nieuwe schoolgids is uit.

Nieuw college van B&W Madurodam

Er is een nieuw college van Burgemeester en Wethouders van Madurodam geïnstalleerd. Eleanne Verhaar is een van de nieuwe wethouders.
Lees meerAlle CAE leerlingen geslaagd

Dit schooljaar hebben maar liefst 71 leerlingen deelgenomen aan het CAE examen. In het Pinksterweekend hebben de leerlingen in het Hilton hotel zitten zwoegen op de verschillende onderdelen van het examen. Net voor de vakantie kwam de uitslag: alle leerlingen hebben het examen gehaald, een ongekend mooi resultaat! 


Jaarverslag ouderraad

De ouderraad heeft haar jaarverslag over 2016-2017 uitgebracht.
Jubileumboek `De eeuw van het Maerlant'

Voor iedereen die meer wil weten over de historie van het Maerlant is dit een onmisbaar boek. Want is Mark Rutte wel de bekendste oud-leerling van de school of scoort een van de belangrijkste Europese denkers uit de twintigste eeuw hoger? En wie was de topdesigner die ’s nachts met een bos valse sleutels door de school dwaalde?
Bekijk een preview en bestel het jubileumboek.

Click to view album: MUN in NY | mrt 2018

[DATECREATED]

MUN in NY | mrt 2018

Click to view album: Kerstgala | dec 2017

[DATECREATED]

Kerstgala | dec 2017