Vacature rector (1,0 fte)

Het Maerlant-lyceum zoekt, nu onze huidige rector binnen de stichting een nieuwe stap zet in zijn carrière, een bevlogen rector. Een leidinggevende die soepel leidinggeeft en samen met medewerkers het beleid koersvast uitwerkt. Wij zoeken een toegankelijke en vertrouwenwekkende persoon, die contact met alle betrokken in en om de school, een belangrijk goed vindt. 

Een rector met hart voor de school, die lessen op hoog niveau verwacht en aandacht heeft voor zowel de cognitieve als de sociaal-emotionele, creatieve, culturele én sportieve ontwikkeling van de leerlingen. Een rector die weet wat er speelt in de klas, de school en in het onderwijs. Een leider met statuur die zorgvuldig de belangen van leerlingen, medewerkers en ouders kan meewegen. Een enthousiaste duidelijke rector die mensen op basis van kwaliteit in positie zet en hen laat excelleren en bovenal een “open en vriendelijk mens”.

Herkent u zich in dit profiel? Wij hebben deze vacature ondergebracht bij B&T Werving en Selectie. Via onderstaande link leest u meer informatie en uitsluitend hier kunt u solliciteren. https://www.vbent.org/wat-we-doen/werving-selectie/vacature/rector-maerlant-lyceum/