Nieuwe college Madurodam

Het Maerlant-Lyceum feliciteert Alyssa Alvares uit 4vwo dat ze deel gaat uitmaken van het College van Burgemeester en Wethouders van Madurodam!

Nieuwe college Madurodam

Het Maerlant-Lyceum feliciteert Alyssa Alvares uit 4vwo dat ze deel gaat uitmaken van het College van Burgemeester en Wethouders van Madurodam.

Gedurende het komende jaar gaat Alyssa ook werken aan haar challenge. De challenge is een belangrijk onderdeel van haar tijd in het College. Wat wil Alyssa gaan doen?

In Alyssa’s woorden: “Naast voor het College van Burgemeester en Wethouders van Madurodam ben ik gevraagd om in de jongerenredactie van het museum Beeld en Geluid plaats te nemen. Beide activiteiten zijn prachtig te combineren.  Wereldwijd zijn er ontzettend veel initiatieven om de wereld tot een betere plek te maken. Velen van deze prachtige initiatieven sterven echter een stille dood. Waarom? Omdat deze te weinig aandacht krijgen uit de buitenwereld.

Door aandacht te geven aan de challenges van ons College en andere activiteiten van Madurodam en het Kinderfonds komt er een schijnwerper op de jongeren projecten, de problematiek en de oplossingen ten einde een breed draagvlak te creëren. Immers door de werkelijkheid zichtbaar te maken van onze inzet, gaan meer mensen hun schouders eronder zetten.”

Alyssa met haar enthousiaste en positieve instelling zal zeker een goede bruggenbouwster worden en zo de initiatieven om jongeren te helpen de aandacht geven die zij verdienen! Als Maerlant-Lyceum wensen we haar en haar collega’s veel succes toe.